Allergie informatie: Chocolade-cakerol met advocaatcréme
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram pure of melkchocolade, in stukjes
- 2 eetlepel water
- 6 eieren
- 175 gram witte basterdsuiker
- 3 eetlepels bloem
- 1 eetlepel cacaopoeder
- voor de vulling:
- 300 milliliter slagroom (Melkan)
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 zakje slagroomversteviger
- 5 à 6 eetlepel advocaat
- voor de garnering:
- poedersuiker
- chocoladevlokken (broodbeleg)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade-cakerol met advocaatcréme
- Allergieen informatie