Allergie informatie: Chocolade creme taart
Terug naar het receptIngrediënten
- chocolade beslag:
- 7 grote eieren
- 150 gram gezeefde bloem
- 20 gram cacaopoeder
- 150 gram bruine basterdsuiker
- voor de vulling:
- 400 gram slagroom
- 250 gram mascarpone
- 2 x 5 eetlepels bruine basterdsuiker
- 30 gram cacao poeder
- 400 gram melkchocolade en 50 gram pure chocolade
- 2 zakjes slagroomversteviger
- garnering:
- zeebanket
- hazelnootballen etc.
- extra benodigheden:
- springvorm (28 cm)
Meer Recepten
- Liefdescocktail
Met creme de bananas, wodka en cranberrysap uit Antillen
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Bosvruchtencocktail
Met bosvruchtensorbetijs, prossecco en wodka uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - Fruitspiesjes voor bij de barbecue
Met gemengd fruit, creme fraiche en honing uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade creme taart
- Allergieen informatie