Allergie informatie: Chocolade eitjestaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 blaadjes gelatine
- 150 gram pure chocolade
- 15 lange vingers
- 200 milliliter grand marnier
- 3 eieren
- 100 gram poedersuiker
- 250 gram mascarpone
- 200 milliliter slagroom
- 20 chocolade paaseitjes
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade eitjestaart
- Allergieen informatie