Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
2 eetlepels (espresso) oploskoffie, poeder of korrels
150 gram zelfrijzend bakmeel
150 gram bloem
0,5 kop (60 gram cacaopoeder)
0,5 theelepel zuiveringszout
550 gram suiker
4 eieren
2 eetlepels olie
0,5 kop (1,25 deciliter karnemelk (volle melk of slagroom kan ook)
glazuur:
250 gram (extra) pure chocolade, gehakt
0,5 kop (1,25 deciliter room)
2/3 kop (160 gram basterdsuiker)
Ei - eieren is niet geschikt voor ei allergie.. - Let op: chocolade kan sporen van ei bevatten. - Let op: taart kan sporen van ei bevatten.
Gluten - zelfrijzend bakmeel is niet geschikt voor gluten allergie.. - bloem is niet geschikt voor gluten allergie.. - bloem is niet geschikt voor gluten allergie.. - Let op: chocolade kan sporen van gluten bevatten.
lactose intolerantie - boter is niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie. - karnemelk is niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie. - melk is niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie. - room is niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie. - slagroom is niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie. - Let op: chocolade kan sporen van lactose intolerantie bevatten.
Lupine - Let op: chocolade kan sporen van lupine bevatten.
Melk - boter is niet geschikt voor melk allergie.. - karnemelk is niet geschikt voor melk allergie.. - melk is niet geschikt voor melk allergie.. - room is niet geschikt voor melk allergie.. - slagroom is niet geschikt voor melk allergie.. - Let op: boter kan sporen van melk bevatten. - Let op: chocolade kan sporen van melk bevatten. - Let op: taart kan sporen van melk bevatten.