Allergie informatie: Flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram bloem
- 3 eetlepels suiker
- snufje zout
- 1 ei
- 2,5 deciliter melk
- 40 gram boter
- 3 blaadjes gelatine
- 5 eetlepels gepelde pistachenoten
- 2 deciliter slagroom
- Merg van 0,5 vanillestokje (of 1 zakje vanillesuiker)
- 80 gram suiker
- 2,5 deciliter mascarpone
- 150 gram frambozen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache
- Allergieen informatie