Allergie informatie: Frangelico chocoladecake met frambozensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram pure chocolade,gehakt
- 100 gram boter
- 5 eieren,gescheiden
- 110 gram fijne kristalsuiker
- 40 gram bloem, gezeefd met 3 theelepels bakpoeder
- 60 gram hazelnoten,gemalen
- 50 milliliter (Frangelico) hazelnootlikeur
- Voor de saus:
- 115 gram frambozen
- 2 eetlepels poedersuiker
- 1 eetlepel citroensap
- geklopte slagroom (optioneel)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Frangelico chocoladecake met frambozensaus
- Allergieen informatie