Allergie informatie: Geitenkaastaartje met cranberryvulling
Terug naar het receptIngrediënten
- 180 gram koude roomboter
- 250 gram bloem
- snufje zout
- 4 eetlepels water
- 60 gram gedroogde cranberry's
- halve theelepel korianderpoeder
- halve theelepel kardemompoeder
- 2,5 eetlepel suiker
- 150 milliliter sinaasappelsap
- half bosje tijm
- wat zout
- peper
- 1 middelgroot ei
- 200 gram geitenkaas
- overig:
- wat bloem voor je werkblad
- wat boter om de vorm in te vetten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Geitenkaastaartje met cranberryvulling
- Allergieen informatie