Allergie informatie: Gekoelde Italiaanse taart
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram bloem
- 0,25 theelepel bakpoeder
- 0,25 theelepel zout
- 2 eidooiers
- 125 milliliter koud water
- 220 gram basterdsuiker
- 1 theelepel vanille-essence
- 0,5 theelepel citroen-essence
- 2 eiwitten
- vulling en glazuur:
- 60 gram grof gehakte chocolade
- 155 gram suiker
- 500 gram ricotta of kwark
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 2 eetlepels geraspte citroenschil
- 2 eetlepels geraspte sinaasappelschil
- 2 eetlepels zoete vermouth
Meer Recepten
- Scroppino
Met ijs, wodka en wijn uit Italie
4 porties - 10 minuten
Cocktails - vivaitalia - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Gekoelde italiaanse taart
- Allergieen informatie