Allergie informatie: Gluten- en lactosevrije kersenvlaai
Terug naar het receptIngrediënten
- Ingrediënten voor een kleine vlaaivorm (diameter 24 cm)
- 125 gram glutenvrij bloem
- 5 gram gedroogde gist
- 50 milliliter rijst- of kokosmelk
- 15 gram Ghee (of lactose vrije boter)
- 7,5 gram suiker
- 1 ei
- zout
- Vulling:
- Kersen op siroop in pot a 700 gram
- 1 eetlepel maizena
- Garnering:
- 125 milliliter lactose vrije slagroom
- 1 eetlepel suiker
- pure chocolade
- + Spuitzak met kartelmondstuk
Meer Recepten
- Flan au chocolat zonder melk/gluten
Met chocolade, rijstmelk en kokosmelk uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Nagerechten - achara - Lactosevrije pannenkoeken
Met pannekoekenmix, sinaasappelsap en eieren uit Nederland
12 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten voor de kleintjes - EsraLaan - Snelle kerststol-cake zonder gist, gluten, ei
Met amandelmeel, boekweitmeel en rozijnen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Broodgerechten - Leoietje - Gluten- en melkvrije mini Donuts
Met glutenvrij broodmix, sojamelk en suiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Taart en gebak - DesireeSchwarte - Monchoutaart
Met koekjes, monchou en kersenvlaaivulling uit Nederland
8 taarten - 20 minuten
Nagerechten - Tity
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Gluten- en lactosevrije kersenvlaai
- Allergieen informatie