Allergie informatie: Herfstcake
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 100 gram gepelde en stukgeslagen walnoten
- 10 bitterkoekjes
- 0,5 deciliter amaretto of amandellikeur
- 150 gram zachte boter
- 150 gram basterdsuiker
- 3 eieren
- poedersuiker (garnering)
- 1 theelepel kaneel
- mespuntje zout
- springvorm 24 cm
- sateprikker
- 2 peren
Meer Recepten
- Herfstcake
Met peren, bloem, amaretto uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - lucyvader - Herfstcake
Met cakemeel, koek- of speculaaskruiden en stoofpeer uit Nederland
4 porties - 1 uur
Taart en gebak - Deniseke123 - Herfstcake
Met zelfrijzende bloem, boter en suiker uit Belgie
10 porties - 40 minuten
Herfst - kaatje1
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Herfstcake
- Allergieen informatie