Allergie informatie: Herfstcake
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 bitterkoekjes
- 0,5 deciliter Amaretto
- 150 gram zachte boter
- 150 gram bruine basterdsuiker
- 3 eieren
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 100 gram gepelde walnoten
- poedersuiker
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 2 peren
- zout
Meer Recepten
- Herfstcake
Met walnoten, peren en bitterkoekjes uit Nederland
8 porties - 1 uur en 45 minuten
Taart en gebak - daffodil - Herfstcake
Met cakemeel, koek- of speculaaskruiden en stoofpeer uit Nederland
4 porties - 1 uur
Taart en gebak - Deniseke123 - Herfstcake
Met zelfrijzende bloem, boter en suiker uit Belgie
10 porties - 40 minuten
Herfst - kaatje1
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Herfstcake
- Allergieen informatie