Allergie informatie: Indonesische spekkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- 650 gram margarine of boter
- 18 eidooiers
- 9 eiwitten
- 600 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 300 gram bloem
- 6 theelepels kardemompoeder
- 3 theelepels kaneelpoeder
- 2 theelepels foeliepoeder
- 2 theelepels kruidnagelpoeder
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Klepon (Indonesische suikerbolletjes)
Met ketanmeel, witte basterdsuiker en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Snelle rendang
Met runderlappen, rijst en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Rijstgerechten - armina
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Indonesische spekkoek
- Allergieen informatie