Allergie informatie: Italiaanse abrikozenkwarktaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere kwark
- 250 gram fromage frais (of volle kwark)
- 1 blik abrikozen (425 milliliter)
- vet voor ovenvorm
- 4 eieren
- 100 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 3 eetlepels citroensap
- 1 pakje puddingpoeder (om te koken voor 500 milliliter melk)
- 50 gram + 3 eetlepels amarettini (Italiaanse bitterkoekjes)
- evt 1 eetlepel grofkorrelige suiker en poedersuiker
- keukenpapier
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Italiaanse abrikozenkwarktaart
- Allergieen informatie