Allergie informatie: Jongkong Surabaya (gestoomde rijstcake)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rijstebloem
- 200 gram suiker
- 1,5 theelepel zout
- 2 eetlepels betel limoensap
- 10 eetlepels abumerang
- 50 milliliter water
- 50 milliliter suij blad extract (geperst uit 10 pandan en 30 suji bladeren)
- 0,5 kokosnoot
- olie
Meer Recepten
- Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha - Gestoomde zalmmoot met knoflook
Met zalmmoten, knoflook en limoensap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Bebotok bandeng (gestoomde makreel pakketjes)
Met makreel, paprikas en bananenbladeren uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Jongkong surabaya (gestoomde rijstcake)
- Allergieen informatie