Allergie informatie: Knapperig kersengebak
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram + een beetje boter
- 300 gram witte chocolade
- 125 gram cornflakes
- ca. 700 gram kersen (pot)
- 500 gram mascarpone
- 500 gram magere kwark
- 75 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- geraspte schil + 3 eetlepels sap van 0,5 biologische citroen
- bakpapier
Meer Recepten
- Clubsandwiches
Met boterhammen, ontbijtspek en roomkaas uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Tournedos met spek-kappertjesboter
Met tournedos, spekreepjes en kappertjes uit Nederland
4 porties - 40 minuten
BBQ - bettyvandijk - Bloemkool-broccoli salade
Met bloemkool, broccoli en bosui uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Bijgerechten - robancona
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Knapperig kersengebak
- Allergieen informatie