Allergie informatie: Limburgse rijstevlaai
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het deeg:
- snufje zout
- 200 gram patentbloem type 45, gezeefd
- 20 gram verse gist
- 30 gram boter
- 1 eierdooier
- 50 gram witte basterdsuiker
- 1 deciliter melk
- Voor de vulling:
- 75 centiliter melk
- 100 gram paprijst
- 100 gram suiker
- 0,5 vanillestokje
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eierdooiers
- 1 ei
- 15 centiliter room
- 15 gram maïzena
- 50 gram suiker
- Voor de afwerking:
- 1 ei
- 2 centiliter melk
Meer Recepten
- Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Limburgse sperzieboontjes
Met sperziebonen, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - azuro - Limburgse bonensalade
Met sperziebonen, ui en azijn uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Groentegerechten - azuro - Konijn op Limburgse wijze
Met konijnenbouten, ontbijtkoek en appelstroop uit Nederland
4 porties - 4 uur
Wild - Deniseke123 - Carpaccio met rucolla en truffel
Met ossenhaas, truffel en rucula uit Italie
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - merlin
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Limburgse rijstevlaai
- Allergieen informatie