Allergie informatie: Peren Tarte Tatin
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram roomboter, op kamertemperatuur
- 135 gram witte basterdsuiker
- 1 ei
- 150 gram bloem, gezeefd
- 4 stevige handperen (bv Conferencen of Doyenné du Comice), geschild
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 milliliter creme fraiche
- ingevette taart- of quichevorm met een doorsnede van 26 cm
- mixer met deeghaken
- huishoudfolie
- huishoudpan
- deegroller
- kom
- bord
Meer Recepten
- Perenjam
Met peren, kaneelstokje en geleistokje uit Nederland
20 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Rijst met fruit
Met witte rijst, kipfilet, banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - elisedouma - Tropische peer met hulp van sapcentrifuge
Met peren, ananas en limoen uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Peren tarte tatin
- Allergieen informatie