Allergie informatie: Perziktaart met vanillehangop
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- 250 gram koude boter, in stukjes
- 100 gram poedersuiker
- 2 eidooiers
- 2 eetlpels limoensap
- 0,5 fles witte wijn
- 500 gram geleisuiker
- 1 vanillestokje, in de lengte open gesneden
- 4 perziken, vers of uit blik
- boter om in te vetten
- voor de hangop:
- 2 liter yoghurt
- 100 gram basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Perziktaart met vanillehangop
- Allergieen informatie