Allergie informatie: Poffert
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 milliliter halfvolle melk
- 0,5 zakje gist
- 6 eetlepel keukenstroop
- 250 gram bloem
- 1 ei
- 3 eetlepel zonnebloemolie
- 75 gram krenten
- 50 gram boter
- 75 gram rozijnen
- 75 gram blanke rozijnen
- 2 elstarappels, ongeschild
Meer Recepten
- Poffert
Met broodmix, basterdsuiker en boter uit Nederland
4 porties - 2 uur
Broodgerechten - 4423fuut - Poffert
Met bakmeel, melk, eieren uit Nederland
6 porties - 1 uur
Streekgerechten - elisedouma - Oma’s poffert
Met zelfrijzend bakmeel, eieren en katenspek uit Nederland
4 porties - 1 uur
Streekgerechten - Swanique
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Poffert
- Allergieen informatie