Allergie informatie: Rijstevlaai
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 pak witbroodmix
- 1 deciliter lauwwarme melk
- 25 gram boter
- 1 eetlepel suiker
- 1 ei
- bloem
- voor de vulling:
- 100 gram dessertrijst
- 5 deciliter melk
- 1 zakje vanillesuiker
- mespunt zout
- 2 eieren
- 50 gram suiker
- 1 eetlepel custardpoeder
- 50 gram boter
- vlaaivorm 28 cm
Meer Recepten
- Rijstevlaai
Met rijst, eieren en boter uit Nederland
8 porties - 1 uur
Taart en gebak - ydopro - Rijstevlaai
Met paprijst, custard, melk uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Taart en gebak - lekker_koken - Rijstevlaai met slagroom
Met zelfrijzend bakmeel, volle melk en dessertrijst uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Taart en gebak - marijvv - Rijstevlaai
Met bloem, rijst, melk uit Nederland
4 porties - 1 uur en 50 minuten
Taart en gebak - sanrico - Limburgse rijstevlaai
Met paprijst, vanillesuiker en vanillestokje uit Nederland
12 porties - 30 minuten
Taart en gebak - louca
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Rijstevlaai
- Allergieen informatie