Allergie informatie: Romige passievruchtentaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram brosse hazelnootkoeken (Hellema)
- 85 gram boter
- 7 blaadjes witte gelatine
- 1 deciliter passievruchtensap
- 2 halve perziken uit blik
- 50 gram witte basterdsuiker
- 500 gram biogarde yoghurt roer passievrucht-perzik
- 2,5 deciliter slagroom
- 3 blaadjes witte gelatine
- 2 deciliter passievruchtensap
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Strakke blik cocktail
Met sinaasappels, appel en wortelsap uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Romige passievruchtentaart
- Allergieen informatie