Allergie informatie: Rozijnen-rumcake
Terug naar het receptIngrediënten
- 85 gram rozijnen
- 1 eetlepel rum
- 100 gram rietsuiker
- 1 ei
- 100 gram boter
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 250 gram koekjes
- 60 gram gekonfijte kersen
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Rozijnen-rumcake
- Allergieen informatie