Allergie informatie: Simpele pinda muffins
Terug naar het receptIngrediënten
- 280 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- mespuntje zout
- 120 gram bruine basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eieren
- 175 milliliter melk
- 6 eetlepels zonnebloemolie of 90g gesmolten boter (gekoeld)
- 175 gram pindakaas met stukjes
- materiaal:
- papieren muffin vormpjes
Meer Recepten
- Simpele tomatensalade met oregano
Met tomaat, oregano en ui uit Italie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - saladesmuller - Simpele knoflooksaus
Met knoflook, halvanaise en saladedressing met lente-uitjes uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - Romantikraal - Rundvlees met Miehoen
Met runderlende, rijstmie en basilicum uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Miegerechten - 34533 - Tennisbal
Met muffins, suikerpasta en decoreerstift uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - coverse - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Simpele pinda muffins
- Allergieen informatie