Allergie informatie: Suiker & lactosevrije opgerolde chocoladecake
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de cake:
- 20 gram cacaopoeder (gezeefd)
- 65 gram Planten margarine (ongezout, lactosevrij)
- klein kopje vers espresso
- 3 eieren (gesplitst)
- snufje zout
- 0,25 theelepel cream of tartar of bakpoeder
- 3-4 eetlepels agavesiroop
- voor de vulling:
- 200 milliliter slagroom (Alpro soya)
- zoetstof (naar eigen smaak)
- Voor chocoladeslagroom (optioneel):
- 10 gram cacaopoeder (gezeefd)
Meer Recepten
- IJs omringd met cake
Met ijs en chocoladecak uit Belgie
8 porties - 20 minuten
Taart en gebak - yokedol - Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Citrusvruchten konfijten
Met citrusschil, suiker en water uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Nagerechten - missisverveling - Kersensaus
Met kersen op sap, suiker en koekkruiden uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - 1ekleinkind - Ananas-limoensorbet
Met ananas, limoenen en suiker uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Suiker & lactosevrije opgerolde chocoladecake
- Allergieen informatie