Allergie informatie: Superchocoladetaart met hazelnoot
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram boter
- 50 gram bruine suiker
- 20 gram suiker
- 250 gram pure chocolade, in stukjes
- 2 eieren (geklopt)
- 1 vanillestokje (het merg)
- 50 gram bakmeel
- 80 gram hazelnoten
- 1 eetlepel Grand Marnier
- voor de topping:
- 60 gram hazelnoten
- 50 gram pure chocolade (gehakt)
- 2 eetlepels suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Superchocoladetaart met hazelnoot
- Allergieen informatie