Allergie informatie: Taart Apfelstrudel uit Duitsland
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak fillo bladerdeeg
- 100 gram gesmolten boter
- 3 appels
- 75 gram hazelnoten
- 75 gram cake, in plakken
- 1 eetlepel citroenrasp
- 1,5 eetlepel kaneel
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 75 gram suiker
- 4 eetlepels rozijnen
- 4 eetlepels cognac
- 2 eetlepels poedersuiker
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Taart apfelstrudel uit duitsland
- Allergieen informatie