Allergie informatie: Tompouce Symphonie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pakje bladerdeeg
- 50 gram vioolblaadjes
- banketbakkersroom
- 1 á 2 eieren
- suiker
- evt amandelschaafsel
- 1 eiwit
- snufje zout
- glazuur:
- poedersuiker
- water
- (evt voedingskleurstof naar keuze, bij de toko verkrijgbaar)
- garnering:
- 1 bekertjes slagroom
- suiker
- 20 gesuikerde vioolblaadjes
Meer Recepten
- Tompouce van komkommer en gerookte zalm
Met gerookte zalm, komkommer en zalmeitjes uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - wilhelmina - Tompouce van ijs
Met bladerdeeg, ijs en pistachenoten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Banoffee tompouce
Met melk, bladerdeeg en banaan uit Nederland
8 porties - 55 minuten
Taart en gebak - suzan - Zalm-roomkaas Tompouce
Met bladerdeeg, gerookte zalm en roomkaas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - azuro - Vanille Tompouce
Met filodeeg, melk en vanillestokje uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Nagerechten - kamta2000
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Tompouce symphonie
- Allergieen informatie