Allergie informatie: Vijgencake uit de tijd van de bijbel
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram boter
- 125 gram honing
- 675 gram vijgenjam (of abrikozenjam)
- 5 losgeklopte dooiers
- 675 gram volkoren tarwemeel
- 300 milliliter yoghurt ol karnemelk
- 250 gram gemalen walnoten
- 250 gram rozijnen
- 1,5 eetlepel kaneel
- 5 stijfgeklopte eiwitten
- snufje zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Vijgencake uit de tijd van de bijbel
- Allergieen informatie