Allergie informatie: Vlaai bodem en vulling
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloem
- 30 gram verse gist
- 100 gram boter
- 3 eetlepels suiker
- snufje zout
- 1 ei
- 2 deciliter volle melk
- ei
- 15 gram suiker
- Vulling
- 500 gram kersen uit een pot
- 2,5 deciliter sap van de kersen en evt. aanvullen met water
- 100 gram suiker
- 30 gram aardappelzetmeel
Meer Recepten
- Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Lamang Baluo (rijst rol met zoete vulling)
Met witte kleefrijst, kokosmelk en bananenblad uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gevulde paprika met rijst en gehakt
Met rijst, rundergehakt en paprika uit Israel
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - jpost - Chocolade taart met Chia zaad
Met chia zaden, dadels en kokosmeel uit Nederland
8 taarten - 7 uur
Raw food - Leoietje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Vlaai bodem en vulling
- Allergieen informatie