Allergie informatie: Volkoren-rozijnenkoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram bloem
- 75 gram volkorenmeel
- 0,5 theelepel bakpoeder
- 100 gram boter
- 100 gram blanke rozijnen
Meer Recepten
- Volkoren speltbrood zonder kneden
Met speltmeel, droge gist en appelstroop uit Nederland
1 portie - 40 minuten
Broodgerechten - Jasper76 - Speltbrood
Met speltbloem, volkoren speltmeel en gist uit Nederland
1 portie - 3 uur
Broodgerechten - witolama - Speltbrood met knoflook en kruiden
Met speltbloem, knoflook en oregano uit Italie
1 portie - 2 uur
Broodgerechten - jelmer - Volkoren desembrood
Met desemstarter, volkorenmeel en bloem uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - battum80 - Afrikaanse gehaktballetjes
Met rundergehakt, spaghetti en dadels uit Kenia
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - grietje56
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Volkoren-rozijnenkoekjes
- Allergieen informatie