Allergie informatie: Wortelcake met noten en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- Deze cake kunt u het beste een dag van tevoren bakken, dan kunnen alle smaken er goed intrekken.
-
- voorbereiding: ± 30 min.
- baktijd: ± 1 uur
- voor 12 plakken:
- paneermeel voor de bakvorm
- 100 gram zachte roomboter (en wat extra voor de bakvorm)
- 250 gram wortels
- 100 gram suiker
- 3 eieren
- 175 gram tarwebloem
- 3 theelepel bakpoeder
- 60 gram gewassen, uitgelekte rozijnen
- 60 gram gehakte, geroosterde hazelnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Wortelcake met noten en rozijnen
- Allergieen informatie