-
Niet geslaagd! Langer en hoger in de oven gedaan en zoals in de reacties te lezen was een zakje bakpoeder. Maar hij is erg sponzig, niet droog dat weer niet! Ook vind ik de yoghurt smaak ver te zoeken.
Sabrina gaf dit recept 1/5 sterren
-
Ik vond 'm erg lekker! Heb er nog wat appel aan toegevoegd. Ook de volgende dag smaakt hij nog top. Inderdaad wat bakpoeder erbij en op een hogere temp in de oven.
Tessa gaf dit recept 4/5 sterren
-
Gouden tip (zakje bakpoeder) van freddy 58!
Ik doe er wat aromapasta in (smaak 'nangka' ook bekend als 'jackfruit' dit is een tropische vrucht).
Voor de mensen die bekend zijn met de Indische keuken: deze cake lijkt op bika ambon. Kleverig maar luchtig.
Wolfje gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik doe dit ook regelmatig maar dan nog een zakje bakpoeder erbij 175 graden en 40 minuten in een voorverwarmde oven, even met een lange sate prikker erin en als er nog deeg aan het stokje blijft plakken dan nog een paar minuten extra en desnoods even op 200 graden zetten, heerlijk en lang niet zo vet als met boter
Freddy 58 gaf dit recept 4/5 sterren
-
Bij mij is de cake niet gerezen, hij bleef ook erg lang niet gaar, heb hem uiteindelijk een stuk langer in de oven gehad, maar ondanks dat ie niet eruit kwam zoals dat hoorde, was hij lekker! :)
Natascha gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het recept is heel makkelijk om te maken en het resultaat ziet er prachtig uit. Ook de smaak is zeker niet slecht, maar ik hou niet zo van de structuur. Deze is iets sponziger dan normaal en wat taai aan de zijkant.
Ladycakeje gaf dit recept 3/5 sterren
-
Recept klonk lekker maar de structuur is hopeloos, binnenkant drap, buitenkant spons en taai.
Nikki gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wat een idioot recept! Het beslag is veel te slap en wordt niet gaar, ook niet na een uur bakken. 1 liter yoghurt kan niet goed zijn..
-
Hallo roxxannakimba.
Ik heb het recept nog niet uitgeprobeerd maar 1 uur baktijd voor een cake is standaard en op 175 o ipv 160 graden.
Wat anitakaas schrijft is niet juist Jjij hebt er wel 250 gr joghurt in het recept staan.
succes en ga lekker door.
banketbakker henny