Allergie informatie: Amuse champignon en zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote champignons
- 1 eetlepel rode pesto
- 50 gram zalmfilet
- zout
- peper
- olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 4 blaadjes basilicum
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Amuse champignon en zalm
- Allergieen informatie