Allergie informatie: Gemengde tomaten geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram gedroogde tomaten (het liefst in olie)
- 100 gram zachte geitenkaas
- 2 eetlepels yoghurt
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel verse tijmblaadjes
- verse zwarte peper
- 1 ciabata
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Gemengde tomaten geitenkaas
- Allergieen informatie