Allergie informatie: Kaasballetjes met ardennerham en amandelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram mon-chou
- 100 gram verse geitenkaas (bettine a liter créme)
- 50 gram ardennerham
- amandelschaafsel
- 0,25 krop frisee
- voor de dressing:
- 2 sjalotjes
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels witte wijnazijn
- peper
- zout
- 2 theelepels mosterd
- 1 eetlepel honing
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Kaasballetjes met ardennerham en amandelen
- Allergieen informatie