Allergie informatie: Lepelamuse met tonijntapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blikje tonijn in olijfolie (160 gram), uitgelekt
- 100 gram zwarte olijven zonder pit
- 4 zongedroogde tomaten in oljfolie, uitgelekt
- 2 tenen knoflook
- 2 ansjovisfilets (blikje)
- 0,5 eetlepel kappertjes
- 2 eetlepels olijfolie extra vierge
- 16 kerstomaatjes
- 16 topjes basilicum
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Lepelamuse met tonijntapenade
- Allergieen informatie