Allergie informatie: Carpaccio met rucolasla, gepofte cherrytomaatjes en verse pestodressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 tenen knoflook
- 150 gram pijnboompitten
- blaadjes van een basilicumplant
- 150 gram parmezaanse kaas
- olijfolie
- azijn
- rucolasla
- cherrytomaatjes
- carpaccio
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader