Allergie informatie: Champignon-pannenkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- 60 gram bloem (tarwebloem)
- 1 ei
- 125 centiliter melk (halfvolle)
- 2 gram bakpoeder
- 250 gram champignons
- 5 sneedjes spek
- 2 uien
- 20 gram boter (bakboter)
- 2 deciliter room
- peper en zout
- selderijzout
Meer Recepten
- Injera - Ethiopische pannenkoek
Met teffmeel, zout en olie uit Ethiopie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - tobkok - Rijst met kip
Met rijst, kippenborst en tomaat uit Belgie
3 porties - 40 minuten
Gevogelte - aty - Champignon in de oven
Met champignons, kruidenkaas en bieslook uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Warm - sandyke - Champignons met kruidenboter
Met champignon en kruidenbote uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Gourmet - bregjesb - Champignon-groentecurry
Met rijst, broccoli en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vegetarisch - carolienm
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Champignon-pannenkoek
- Allergieen informatie