Allergie informatie: Chinese flensjes met kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram gezeefde bloem (tarwe patent)
- 2 eieren
- 1 eetlepel olie
- 3 deciliter melk
- 2 dubbele maiskipfilet
- zout en peper
- mespunt 5-kruidenpoeder
- scheutje lichte soyasaus
- 1 komkommer
- 3 lenteuien
- 6 gedroogde Chinese champignons (30 min. in heet water wellen, verwijder de stelen)
- voor de saus:
- 4 eetlepel hoisinsaus
- 4 eetlepel suiker of candarell (iets minder)
- 1 eetlepel sesam-olie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Chinese flensjes met kip
- Allergieen informatie