Allergie informatie: Crostini met olijven en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram (kastanje)champignons
- 1 eetlepel boter
- 1 knoflookteentje
- 2 theelepels gesnipperde verse of 0,5 theelepel gedroogde marjoraan
- zout
- peper
- 75 gram zwarte olijven zonder pit 2
- olijfolie extra vergine
- 12 sneetjes stokbrood of ciabatta
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Crostini met olijven en champignons
- Allergieen informatie