Allergie informatie: Garnalen-cocktail met avocado
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gekookte gepelde garnalen, bevroren exemplaren ontdooien
- 8 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels tomatenketchup
- 2 stengels bleekselderij, fijngehakt
- 1 lente-ui, fijngesneden of 1 ui, fijngehakt
- zout
- zwarte peper
- 2 avocado's
- een beetje citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Garnalen-cocktail met avocado
- Allergieen informatie