Allergie informatie: Garnalencrème in tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stevige tomaten
- 100 gram gepelde garnalen
- 15 gram boter
- 15 gram bloem
- 1 0,5 deciliter visbouillon
- 1 blaadje witte gelatine
- 0,5 deciliter droge witte wijn
- 0,5 eetlepel cognac
- 0,5 deciliter slagroom
- zout
- peper
- 4 slabladeren
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Garnalencrème in tomaten
- Allergieen informatie