Allergie informatie: Gerookte zalmcocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gerookte zalm of zalmsnippers
- 4 citroenschijfjes
- 8 slablaadjes
- 100 gram oesterzwammen
- zout citroensap
- 1,25 deciliter room
- 1 deciliter mayonaise
- wat druppels tabasco
- 1 eetlepel tomaten ketchup
- 2 eetlepels sherry
- 1 eetlepel cognac
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gerookte kipfilet
Met kipfilet, sla en friet uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - hooijenga - Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
Met witlof, gerookte kipfilet en bietjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gerookte zalmcocktail
- Allergieen informatie