Allergie informatie: Italiaanse perziksalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 rijpe perziken
- 3 plakken ham of prosciutto
- 0,5 bol mozzarella
- 50 gram rucola
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 2 volle eetlepels olijfolie extra vergine (speciaal voor dressings)
- 1 dessertlepel citroensap
- 1 theelepel honing
- zout
- peper
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Italiaanse perziksalade
- Allergieen informatie