Allergie informatie: Kipsalade met noten en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram kipfilet
- 2 eetlepels olie
- zout
- (versgemalen) peper
- 0,5 komkommer
- 75 gram (blanke) rozijnen
- 75 gram walnoten
- voor de dressing:
- 1,5 deciliter yoghurt
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Kipsalade met noten en rozijnen
- Allergieen informatie