Allergie informatie: Aspergecocktail met parelhoenfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 asperges
- 1 parelhoen filet
- 1 deciliter kippenbouillon
- 2 eetlepels mayonaise
- kerriepoeder
- 0,5 deciliter slagroom
- 1 eetlepel mayonaise
- sherry
- gembernat
- peper
- zout
- citroensap
- 1 handsinaasappel
- 50 gram sla
- kervel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Aspergecocktail met parelhoenfilet
- Allergieen informatie