Allergie informatie: Carpaccio van gerookte eendenborst
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eendenborstfilets a 250-350 gram per stuk
- gemengde sla
- 1 handje pijnboompitten
- 3 sinaasappels
- beetje bieslook
- 50 milliliter goede zonnebloemolie of olijfolie
- 1 eetlepel grove mosterd (of Doesburgse mosterd)
- 4 takjes verse tijm
- geraspte Old Amsterdam
- peper en zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Carpaccio van gerookte eendenborst
- Allergieen informatie