Allergie informatie: Carpaccio van rode bieten, mascarpone en walnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gekookte rode bieten (koud)
- 1 pot Mascarpone (200 – 250 gram)
- 15 centiliter vloeibare room
- 40 gram walnoten (gepeld)
- 1 pot aspergepunten (witte)
- 1 bosje verse bieslook
- 1 wortel
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 2 eetlepel notenolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Carpaccio van rode bieten, mascarpone en walnoten
- Allergieen informatie