Allergie informatie: Diverse visschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gerookte zalm
- 100 gram gefileerde paling
- 2 haringen
- gehakte uitjes
- 100 gram garnalen
- 50 gram suristicks
- 50 gram tonijn in water
- 50 gram makreel
- 50 gram mosselen
- sla
- cherrytomaatjes
- whiskysaus
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Australische visschotel
Met brado, spitskool en tomaat uit Australie
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - luigip - Ratjetoe met verse giros
Met diverse groenten, girosvlees en aardappelen uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Budget - sajori - Visschotel met kokosrijst
Met kabeljauwfilet, kokosmelk en knoflook uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Tjap Tjoy
Met rijst, diverse groenten en kipfilet uit China
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - karen2103
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Diverse visschotel
- Allergieen informatie