Allergie informatie: Garnalen cocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gekookte, gepelde garnalen
- kleine blaadjes kropsla (gewassen)
- 1 deciliter slagroom
- 1 deciliter ketchup
- 1 eetlepel mayonaise
- 1,5 eetlepel cognac of 3 eetlepels whiskey
- iets citroensap
- 4 plukjes verse dille
- 4 schijfjes citroen (aan 1 kant tot de kern ingesneden)
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Garnalen cocktail
- Allergieen informatie